La actitud guanyadora

Disculpad que lo escriba en catalán pero así lo encontré:

La actitud guanyadora

Qué fa una persona guanyadora i altre perdedora?
Com pensen!
La imatge de tu mateix determina la teva capacitat i el teu èxit. Tu estarás llest mentalment si penses constantment en l'èxit.

Per exemple:

UN GUANYADOR sempre està disposat a fer front a una cosa nova ... un perdedor és propens a creure que no es pot fer.

UN GUANYADOR no té por de la competència ... els perdedors s’excusen a si mateixos amb la idea que la competència li pot vèncer.

UN GUANYADOR comet un error i diu: "em vaig equivocar" ... un perdedor comet un error i diu: "No va ser la meva culpa", i culpa a algú mes.

UN GUANYADOR s'enfronta a un problema i pasa a través d'ell .. un perdedor no vol fer-li front, tracta de rodejar-lo, però mai arriba a superar-lo.

UN GUANYADOR s'adona que no hi ha temps com el present per aconseguir fer un treball ... un perdedor és propens a posposar les coses amb l'esperança que les coses millorin.

UN GUANYADOR pensa positivament, actua de manera positiva, i viu la vida de manera positiva ... un perdedor en general té una actitud negativa i un enfocament negatiu amb tot.

UN GUANYADOR diu "Anem a veure ..." un perdedor diu: "Ningú ho sap."

UN GUANYADOR agafa compromisos ... un perdedor fa promeses buides

UN GUANYADOR diu: "Jo sóc bo, però no tan bon com hauria de ser ..."· un perdedor diu:" Jo no sóc tan dolent com molta altra gent."

UN GUANYADOR aprèn d'aquells que són superiors ... un perdedor tracta de criticar als que son superiors.

UN GUANYADOR dóna crèdit a la seva "bona sort" per guanyar, tot i que no és per la bona sort, un perdedor culpa la "mala sort" per haver perdut encara que no és per la mala sort. Un guanyador sap com i quan dir "Sí" i "No", un perdedor diu: "Sí, però" i "Potser no" en el moment equivocat, per raons equivocades

UN GUANYADOR. No te tanta por de perdre com un perdedor por de guanyar.

UN GUANYADOR treballa més dur que un perdedor i durant més temps; Un perdedor està sempre "molt ocupat" per fer el que és necessary.

UN GUANYADOR sap el que es lluitar, i el compromís que te, un perdedor es compromet amb el que no ha de fer i lluita pel que no val la pena lluitar.

UN GUANYADOR escolta al perdedor i només espera fins que sigui el seu torn de parlar.

UN GUANYADOR se sent prou fort per ser amable, un perdedor no és amable, és tirà o dèbil o insignificant per torn.

UN GUANYADOR se sent responsable de molt més que el seu treball: un perdedor diu "Jo només treballo aquí."

UN GUANYADOR diu: "Hi ha d'haver una millor manera de fer-ho", un perdedor diu: "Aquesta és la forma en que sempre s'ha fet"

UN GUANYADOR marca el seu propi rimte, un perdedor només té dues velocitats: histèrica i letargica.

UN GUANYADOR treballa dur per aconseguir els seus objectius, un perdedor només se'n surt.

Així que si vols ser un guanyador, PENSA COM UN GUANYADOR... ACTUA COM UN GUANYADOR... I MES AVIAT DEL QUE CREUS, TAMBÈ SERÁS UN GUANYADOR!

Comentarios

Entradas populares de este blog

TRABAJANDO CON PELOTAS DE TENIS